Gamborg Bylaug

Gamborg Bylaug favner alle Gamborgs borgere med aktiviteter af forskellig art, der fremmer fællesskabet og beboernes fælles aktiviteter. I løbet af året opstår ret spontane begivenheder som f.eks. fugletur til Fønsvang eller infomøde om kommunens udviklingsplaner, men der er også en række traditioner, der år efter år holdes i hævd.

Grill på legepladsen: I sommerhalvåret inviterer Bylauget én gang om ugen til grill på legepladsen. Bylauget sørger for at grillen er tændt og klar kl. 18, men du har selv alt med, som du skal bruge for at spise aftensmad i det grønne. Husk også at tage naboen med.

Vi håber, at vi atter må samles fra midt juni, så vi kan få gang i grillen og det uformelle samvær igen. Det er nabohygge på højt plan!

Gensyns-/høstfest: Sidste lørdag i september (i 2020 er det dog fredag d. 25. september) kaldes nuværende og tidligere borgere til gensynsfest. Alle, der har Gamborg i hjertet, er velkomne med medbragt mad og højt humør, så der kan udvekslet nyheder fra nær og fjern, mens det fejres, at høsten er i hus. Festen foregår i Gamborg Forsamlingshus.

Fællesspisning: Et par gang i løbet af vinteren inviteres alle borgere til fællesspisning i Forsamlingshuset, hvor Svend disker op med god hverdagsmad til favørpris. Naboer mødes og snakken går lystigt, mens aftensmaden klares på den letteste og hyggeligste vis.

Vil du gerne vide mere om Gamborg Bylaug og vores fællesarrangementer? Så tilmeld dig nyhedsbrevet neden for.